Tο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα του F1 in Schools θα διενεργηθεί στο Austin του Texas από 8 έως 13 Νοεμβρίου 2013, στο περιθώριο του Grand Prix της Formula 1 στις ΗΠΑ, με την συμμετοχή 39 ομάδων μαθητών από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και Κύπρος (βλέπετε: http://www.f1inschools.com/team-profiles/).

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν η πρωταθλήτρια ομάδα μαθητών Speed Deamons (www.speeddeamons.gr , http://www.f1inschools.com/team/?id=255) από τα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής στη Παλλήνη και η δευτεραθλήτρια ομάδα μαθητών Ground Force Project (http://www.groundforceproject.com/ , http://www.f1inschools.com/team/?id=217) από τη σχολή Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου στο Περιστέρι.

Την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν η πρωταθλήτρια ομάδα μαθητών Ultrasonic Hawks (http://ultrasonichawks.com/ , http://www.f1inschools.com/team/?id=283) από τα εκπαιδευτήρια Pascal English School στη Λευκωσία και η δευτεραθλήτρια ομάδα μαθητών Six & Plus (http://sixandplusteam.wix.com/2013 , http://www.f1inschools.com/team/?id=292) από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα.

Η επιχείρηση SETApps εκπροσωπεί τον διαγωνισμό F1 in Schools σε Ελλάδα και Κύπρο.